El restaurant

El restaurant

 

El Restaurant Ca La Pilar va ser fundat l’any 1953, on van començar aquesta etapa els avis, en Ramón i la Pilar, que dóna nom a l’establiment. Tot va començar siguent una petita botiga de comestibles i al mateix temps bar i menjars, tot plegat en un ambient molt familiar. Amb el pas del temps,  les noves generacions han anat continuant de mica en mica el negoci, passant a ser única i exclusivament restaurant. Amb tal dedicació que tots els seus plats també han viscut aquesta evolució.

Avui en dia el negoci segueix siguent familiar, ara ja hi participa la tercera generació, lo qual fa que es dongui un punt de modernitat i disseny en plats que van començar siguent ben tradicionals sense deixar de ser una cuina casolana i de mercat, on hi ha plats tant suculents com els guisats de temporada, les carns a la brasa de carbó i el peix fresc de cada dia. També se’n destaquen les postres elaborades cada dia amb gran assortit de pastisseria.Tot això és el  que fa transportar a través del paladar als temps en què la nostra “iaia” Pilar delectava a tothom amb els seus menjars.

Aquesta evolució, també ha estat reflexada en el local, ha viscut els canvis generacionals en quan a decoració i ambient.
Actualment us volem presentar la nova imatge de Ca La Pilar, creant així un espai acollidor i modernitzat, però mantinguent l’essència de la casa, el nostre segell.

El restaurant diposa de tres menjadors amb un aforament de 42 persones.
Equipats amb llar de foc, calefacció i aire acondicionat. Estrena una nova imatge totalment renovada i d’acord amb els nostres dies. Menjadors calids amb sensació d’amplitud digne dels comensals més exigents.

 

Horari:

  • De dilluns a divendres 13:00-15:30h i 20:30-22:30h
  • Dissabtes 13:30-15:30h